...

Ik loop letterlijk én figuurlijk graag met je mee!

Plan een kennismakingsgesprek

(Wandel) coaching

Denk jij vaak: “Dit kan zo niet langer. Ik wil het anders, maar ik weet niet hoe.”

Blijf er niet alleen mee lopen. Ik loop letterlijk én figuurlijk graag met je mee.

Coaching is een positieve vorm van begeleiding om persoonlijke ontwikkeling en bewustwording te stimuleren. Het laat je vanuit een ander perspectief naar jezelf en je leven kijken. Vanuit nieuwe inzichten maak je andere keuzes, waardoor de verandering waar je naar verlangt, wordt ingezet.

Stilstaan

Aandacht is binnen mijn manier van coachen het sleutelwoord. Zonder aandacht voor wat er is – en jouw behoeften daarin – is er geen vertrekpunt. En die is nodig om de coachsessies en jou in het bijzonder richting te geven. Dus eerst staan we stil. We kijken, voelen en benoemen. Daarna maken we een coachplan en stellen doelen op, zodat we weten, waarnaar we op weg gaan.

Persoonlijk trajact

Het coachplan werk ik, na het intakegesprek, uit naar een uniek coachtraject. Persoonlijk en passend bij jou. Afhankelijk van je wensen en doelen volg je een coachtraject van vier of zes sessies.

Visueel en integraal coachen

Tijdens de coachgesprekken gebruik ik de kracht van beelden en tekeningen. Gedachten, gevoelens en inzichten visueel maken, ondersteunt namelijk het proces. Daarnaast heb ik een integrale aanpak, wat inhoudt dat we aan het werk gaan op vijf gebieden: mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en motivatie.

Wandelen

De praktijk bevindt zich op een prachtige plek in het bos. Je ervaart er direct rust en ruimte. De natuur eromheen nodigt uit naar buiten te komen en een wandeling te maken. Dit in combinatie met een voor- en nagesprek in het huisje zorgt voor variatie en beweging in de coachsessies. Het geeft ons de mogelijkheid te kiezen wat op dat moment goed voelt; een coachsessie binnen, een wandelcoachsessie of een combinatie van beide. Ben jij klaar voor verandering en is het nu echt tijd voor jou? Ren niet langer door en kies voor AANdacht voor jezelf!. Boek hier jouw ~ PAK JE TWIJFEL AAN ~ gesprek!

Investering

Kennismakingsgesprek

Belafspraak van 30 minuten

Gratis

Intakegesprek

Duur: 60 minuten

€ 50,-

Vier Sessies coachtraject

Intake, vier sessies van 90 minuten, introductiewandeling Mind - Walk of introductieles Relax - Dance

€ 450,-

Zes Sessies Coachtraject

Intake, zes sessies van 90 minuten, introductiewandeling Mind Walk of introductieles Relax - Dance

€ 650,-

Mind-Walk Coachtraject

5 weken Mind - Walk, een coachsessie van 60 minuten, 5 weken Mind - Walk, een coachsessie van 60 minuten

€ 275,-

Na de intake ben je vrij om je te bedenken. Ga je het coachtraject aan, dan worden de kosten van de intake in mindering gebracht op de trajectkosten. In termijnen betalen behoort tot de opties.

Plan een kennismakingsgesprek

Social Media

Let's
connect!

Blog

Lees mijn laatste blog en je bent weer helemaal op de hoogte!

Lees verder

Contact

Mail me voor meer informatie of een GRATIS kennismakingsgesprek!

Mail Annemarie

Jij bent het meer dan waard!

Iedereen verdient een leven vol waardevolle momenten. Een leven gevuld met aandacht voor de dingen, die er echt toe doen. Een leven, waarin je kan zijn wie je bent en waarin je balans, energie en ontspanning ervaart. Daarvoor moet je keuzes durven maken en op bepaalde momenten heel bewust kiezen voor jezelf. Zeker wanneer je voelt dat het ergens niet (meer) klopt. Dan is er zelfonderzoek nodig. Een moment van stilstaan en met aandacht kijken naar de dingen, die spelen en wat dit met je doet.

Want wanneer je stil durft te staan, durft te luisteren en te kijken naar jezelf en oké kunt zijn met wat er op dat moment is, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, je gevoel en gedachten. Dan komt er ruimte voor inzicht. Inzicht in de vele ballen, die je onbewust hooghoudt. Dan is er ruimte om bewust te kiezen voor welke je wilt neerleggen en wat de eerste stap is (terug) naar JOUW LEVEN.

^