...

Je mag me altijd vrijblijvend bellen of mailen!

Contact

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, je aanmelden voor Mind – Walk of Relax – Dance of heb je specifieke vragen over wat ik één-op-één voor jou kan betekenen?

Laat het me weten!

Je mag me altijd vrijblijvend mailen of bellen.

Ga voor een leven vol waardevolle momenten, waarin je aandacht hebt voor de dingen, die er voor jou echt toe doen.

Je bent het waard!

Neem contact op!

Social Media

Let's
connect!

Blog

Lees mijn laatste blog en je bent weer helemaal op de hoogte!

Lees verder

Contact

Mail me voor meer informatie of een GRATIS kennismakingsgesprek!

Mail Annemarie

Jij bent het meer dan waard!

Iedereen verdient een leven vol waardevolle momenten. Een leven gevuld met aandacht voor de dingen, die er echt toe doen. Een leven, waarin je kan zijn wie je bent en waarin je balans, energie en ontspanning ervaart. Daarvoor moet je keuzes durven maken en op bepaalde momenten heel bewust kiezen voor jezelf. Zeker wanneer je voelt dat het ergens niet (meer) klopt. Dan is er zelfonderzoek nodig. Een moment van stilstaan en met aandacht kijken naar de dingen, die spelen en wat dit met je doet.

Want wanneer je stil durft te staan, durft te luisteren en te kijken naar jezelf en oké kunt zijn met wat er op dat moment is, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, je gevoel en gedachten. Dan komt er ruimte voor inzicht. Inzicht in de vele ballen, die je onbewust hooghoudt. Dan is er ruimte om bewust te kiezen voor welke je wilt neerleggen en wat de eerste stap is (terug) naar JOUW LEVEN.

^