...

Je hebt gedanst. Wat lekker zeg!

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Relax - Dance

Misschien heb je nog nooit gedanst of juist wel. In een ver verleden of recent? En wil jij ontzettend graag jouw emoties en gevoelens meer toelaten? En daarmee jouw vrouwelijke energie meer ontdekken en laten zien?

We zijn zo gewend om een muurtje om ons heen te bouwen en daarmee onze kwetsbare kant (emoties en gevoelens) weg te duwen. Een zachte kant waar nog zoveel kracht in schuil gaat.

Of dat je weer ruimte in je lijf wilt voelen. En door de ruimte die ontstaat, je weer rust voelt in je hoofd en je lijf tot ontspanning kan komen. Als je merkt dat je hoofd overloopt en met van alles en nog wat bezig bent, is het zo moeilijk om de ontspanning te vinden en te voelen. Door te bewegen met je emoties en gevoelens, ontstaat er als vanzelf ruimte om te voelen.

Wil je plezier ervaren en een laagje dieper voelen?
Dan is Relax – Dance zeker iets voor jou! Voelen vanuit beweging maakt het zoveel makkelijker en luchtiger. Relax – Dance is een training, die verschillende dansstijlen combineert. Denk daarbij aan invloeden uit happy- en pop dance, salsa, flamenco, tango, buikdans etc. met een sausje van mijzelf. Het gaat hierbij niet om vrij dansen, maar het volgen van combinaties van passen. Daarnaast zijn er oefeningen gericht op aandacht en ademhaling. Dit om het gevoel van ontspanning en rust in het lichaam te bevorderen.

Graag creëer ik veiligheid en vertrouwen…
Dit doe ik door in kleine groepen van maximaal 6 (online) of 8 (fysiek) vrouwen te dansen. Zo heb ik voldoende persoonlijke aandacht voor jou. Daarnaast is het belangrijk te weten, dat het mij niet gaat om perfectie of iets goed doen. Voor mij staat jouw plezier centraal. En dat kan alleen door in verbinding te zijn met jezelf en te doen wat voor jou goed voelt.
Vertrouwen in de groep ontstaat, doordat je zoveel mogelijk met dezelfde vrouwen danst. En je op een natuurlijke manier jouw ervaringen deelt, vanuit gelijkgestemdheid. Want vaak denken we dat we de enige zijn, maar dat is niet zo. Zo durf jij jezelf steeds meer te laten zien in het dansen, samen met jouw emoties en gevoelens.


Goed om te weten:

 • Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te doen!
 • Relax – Dance is een wekelijkse training                                                          
 • In verband met de geldende regels, dansen we met een groep van maximaal 4 vrouwen 
 • Wij dansen we in de zomer buiten in de natuur: Benninkdijk 4-A, Neede
 • Anders dansen wij binnen: Parallelweg 40, Neede

Verlang jij ernaar om (weer) te dansen? En voel je die glimlach en het plezier al opkomen? Gun het jezelf om meer vrouwelijke energie toe te laten in jouw leven en Plan hier jouw Introductiedansles! Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in één van mijn lessen.

Ook Online!

Komen jou de lestijden niet uit? Of woon je niet in de buurt van Neede?
Het kan natuurlijk ook zijn dat je dolgraag wilt dansen, maar dat de beweging naar een fysieke les nog een te grote stap is. Ook dan ben je van harte welkom om live via Zoom mee te dansen. 

Dan kan jij jouw Relax-Dance les alsnog beleven vanuit huis. Het voordeel is dat je danst vanuit jouw vertrouwde omgeving. Dit helpt je om ook in het dansen jezelf te kunnen geven en te zijn.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop, pc of tablet. Ben je niet handig met computers? Met mijn korte stappenplan is jouw deelname eenvoudig geregeld!

Goed om te weten:

 • Hetzelfde als de fysieke lessen
 • Met de voordelen van online, lekker vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving
 • Omdat ik verbinding belangrijk vindt, zie en hoor ik je tijdens de les. Ik nodig je dan ook uit om je camera en microfoon aan te zetten tijdens de les.
 • In een kleine groep vrouwen (maximaal 4)
  • Vrijdag van 9.00 – 10.30 uur
  • We beginnen om 9.00 uur met een kort verbindingsmomentje, net zoals ik dat in de fysieke les zou doen. Daarna beginnen we met de les (60 minuten).
  • Kan je er een keer niet live bij zijn? Geen probleem, dan kijk je de opname terug op het tijdstip dat het jou wel uitkomt.

Verlang jij ernaar om online met mij te dansen? En voel je die glimlach en het plezier al opkomen? Gun het jezelf om meer vrouwelijke energie toe te laten in jouw leven  Plan hier jouw Introductiedansles! Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in mijn online les.

Investering

Introductiedansles

€ 12,50

Strippenkaart

voor 10 danslessen (12 weken)

€ 100,00

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Social Media

Let's
connect!

Blog

Lees mijn laatste blog en je bent weer helemaal op de hoogte!

Lees verder

Contact

Mail me voor meer informatie of een GRATIS kennismakingsgesprek!

Mail Annemarie
^