...

Je hebt gedanst. Wat lekker zeg!

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Relax - Dance

Met een glimlach sta je stil. Je doet je ogen dicht en voelt even na. Wow, alles tintelt. De energie zindert nog door je lijf. Je bent net heerlijk losgegaan en je wangen gloeien. Je zit vol energie en je blik is helder. Even was je niet bezig met alles wat je nog moet. Je hoofd is leeg en er is weer ruimte om te voelen.

Je hebt gedanst. Wat lekker zeg!

Dansen zorgt voor de verbinding tussen denken en voelen, doordat het je bewustzijn naar het moment verplaatst. Je hoofd en je lijf zijn allebei gericht op één ding: Ervaren. Het ervaren van de muziek, de bewegingen, het samen zijn met anderen en de energie. Dans brengt je naar het nu en terug in je lijf, zoals niets anders dat kan.

Voor vrouwen

Binnen Relax – Dance vertegenwoordigt dans het vrouwelijke, zachte en sierlijke. Het brengt je terug bij de kern. Voelen. Door contact te maken met je lijf en door het ritme en de bewegingen te volgen, ontstaat er rust in je hoofd. Voor even ga je op in het moment en is daar enkel en alleen de beleving, de ervaring, het zijn. Precies hetgeen waarnaar je op zoek bent!

Verschillende dansstijlen

Relax – Dance is een indoor training, die verschillende dansstijlen combineert. Denk daarbij aan jazzdance, happy dance, zumba, clip en popdance. Het gaat hierbij niet om vrij dansen, maar het volgen van combinaties van passen. Daarnaast zijn er oefeningen gericht op aandacht en ademhaling. Dit om het gevoel van ontspanning en rust in het lichaam te bevorderen.

Wil jij dansen en ontspannen?

Dan is Relax – Dance zeker iets voor jou! Veel trainingen zijn óf te zweverig óf te technisch. Waar het mij omgaat, is dat jij het plezier en de energie van dansen (weer) gaat ervaren, zodat je dichterbij jezelf komt, je hoofd leeg maakt en ontspannen naar huis gaat.

Goed om te weten

 • Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te doen!
 • Relax – Dance is een wekelijkse training, die gegeven wordt op:
  dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur en 20.30 tot 21.30 uur (vol)
  donderdag van 20.00 – 21.00 uur en vrijdag van 9.15 tot 10.15 uur
 • Nieuw (vanaf 27 oktober): woensdag van 9.00 tot 10.00 uur                                                                        donderdag van 9.00 tot 10.00 uur 
 • De lessen zijn geen wekelijkse verplichting. Jij bepaalt wanneer je meedoet.
 • We dansen met een groep van maximaal 12 vrouwen
 • Locatie binnen: Parallelweg 40 te Neede
 • Locatie buiten: Benninkdijk 4-A te Neede

Investering

Introductiedansles

€ 7,50

Strippenkaart

voor 10 danslessen

€ 72,50

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Social Media

Let's
connect!

Blog

Lees mijn laatste blog en je bent weer helemaal op de hoogte!

Lees verder

Contact

Mail me voor meer informatie of een GRATIS kennismakingsgesprek!

Mail Annemarie

Jij bent het meer dan waard!

Iedereen verdient een leven vol waardevolle momenten. Een leven gevuld met aandacht voor de dingen, die er echt toe doen. Een leven, waarin je kan zijn wie je bent en waarin je balans, energie en ontspanning ervaart. Daarvoor moet je keuzes durven maken en op bepaalde momenten heel bewust kiezen voor jezelf. Zeker wanneer je voelt dat het ergens niet (meer) klopt. Dan is er zelfonderzoek nodig. Een moment van stilstaan en met aandacht kijken naar de dingen, die spelen en wat dit met je doet.

Want wanneer je stil durft te staan, durft te luisteren en te kijken naar jezelf en oké kunt zijn met wat er op dat moment is, ontstaat er ruimte. Ruimte voor jou, je gevoel en gedachten. Dan komt er ruimte voor inzicht. Inzicht in de vele ballen, die je onbewust hooghoudt. Dan is er ruimte om bewust te kiezen voor welke je wilt neerleggen en wat de eerste stap is (terug) naar JOUW LEVEN.

^