...

Je hebt gedanst. Wat lekker zeg!

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Relax - Dance

Met een glimlach sta je stil. Je doet je ogen dicht en voelt even na. Wow, alles tintelt. De energie zindert nog door je lijf. Je bent net heerlijk losgegaan en je wangen gloeien. Je zit vol energie en je blik is helder. Even was je niet bezig met alles wat je nog moet. Je hoofd is leeg en er is weer ruimte om te voelen.

Je hebt gedanst. Wat lekker zeg!

Binnen Relax – Dance vertegenwoordigt dans het vrouwelijke, zachte en sierlijke. Het brengt je terug bij de kern. Voelen. Door contact te maken met je lijf en door het ritme en de bewegingen te volgen, ontstaat er rust in je hoofd. Voor even ga je op in het moment en is daar enkel en alleen de beleving, de ervaring, het zijn. Precies hetgeen waarnaar je op zoek bent!


Voor vrouwen
Via beweging op muziek, ga je allereerst zien wie je zelf bent om vervolgens jouw plek in te nemen en te gaan staan voor wie je bent. Je durft jezelf te laten zien, je stelt je hiermee kwetsbaar op. En je leert te voelen dat dit juist heel krachtig is en hier haal je zelfvertrouwen uit. En dat doe je zelf! Wauw wat een genieten.

Misschien heb je nog nooit gedanst of juist wel. In een ver verleden of recent? Of ben je gek op stijldansen, maar ziet jouw partner dit niet zitten? Allemaal redenen waarom Relax-Dance past bij jou!

Maar het kan ook zijn dat jij ontzettend graag jouw emoties en gevoelens meer wilt toelaten en daarmee jouw vrouwelijke energie meer wilt ontdekken en laten zien. We zijn zo gewend om een muurtje om ons heen te bouwen en daarmee onze kwetsbare kant (emoties en gevoelens) weg te duwen. Een zachte kant waar nog zoveel kracht in schuil gaat.

Of dat je weer ruimte in je lijf wilt voelen. En door de ruimte die ontstaat, je weer rust voelt in je hoofd en je lijf tot ontspanning kan komen. Als je merkt dat je hoofd overloopt en met van alles en nog wat bezig bent, is het zo moeilijk om de ontspanning te vinden en te voelen. Door te bewegen met je emoties en gevoelens, ontstaat er als vanzelf ruimte om te voelen.

Wil je dansen en ontspannen?
Dan is Relax – Dance zeker iets voor jou! Veel trainingen zijn óf te zweverig óf te technisch. Relax – Dance is een training, die verschillende dansstijlen combineert. Denk daarbij aan happy- en pop dance, salsa, flamenco, buikdans etc. met een sausje van mijzelf. Het gaat hierbij niet om vrij dansen, maar het volgen van combinaties van passen. Daarnaast zijn er oefeningen gericht op aandacht en ademhaling. Dit om het gevoel van ontspanning en rust in het lichaam te bevorderen.

Graag creëer ik veiligheid en vertrouwen…
Dit doe ik door in kleine groepen van maximaal 6 (online) of 8 (fysiek) vrouwen te dansen. Zo heb ik voldoende persoonlijke aandacht voor jou. Daarnaast is het belangrijk te weten, dat het mij niet gaat om perfectie of iets goed doen. Voor mij staat jouw plezier centraal. En dat kan alleen door in verbinding te zijn met jezelf en te doen wat voor jou goed voelt.
Vertrouwen in de groep ontstaat, doordat je zoveel mogelijk met dezelfde vrouwen danst. En je op een natuurlijke manier jouw ervaringen deelt. Want vaak denken we dat we de enige zijn, maar dat is niet zo. Zo durf jij jezelf steeds meer te laten zien in het dansen, samen met jouw emoties en gevoelens.


Goed om te weten:

 • Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te doen!
 • Relax – Dance is een wekelijkse training, die gegeven wordt op:
  • dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur en 20.30 tot 21.30 uur 
  • woensdag van 9.00 tot 10.00 uur   
  • donderdag van 9.00 tot 10.00 uur en 20.00 – 21.00 uur                                                             
 • Locatie binnen: Dumasweg 31 en Parallelweg 40 te Neede
 • Locatie buiten: Benninkdijk 4-A te Neede

 

Relax-Dance Online

 • Live via Zoom
 • Hetzelfde als de fysieke lessen
 • Met de voordelen van online, lekker vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving
  • Vrijdag van 9.00 – 10.30 uur
  • Kan je er een keer niet live bij zijn? Geen probleem, dan kijk je de opname terug op het tijdstip dat het jou wel uitkomt!

Investering

Introductiedansles

€ 9,50

Strippenkaart

voor 10 danslessen (12 weken)

€ 85,00

Ik heb interesse in een Introductiedansles!

Social Media

Let's
connect!

Blog

Lees mijn laatste blog en je bent weer helemaal op de hoogte!

Lees verder

Contact

Mail me voor meer informatie of een GRATIS kennismakingsgesprek!

Mail Annemarie
^